به گزارش خبرگزاری حوزه از کهگیلویه و بویراحمد، نشست محرومیت زدایی بنیاد علوی ،بعد از امروز در شهر دیشموک، لنده و چاروسا با حضور رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاونین استاندار، ائمه جمعه و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
سید پرویز فتاح، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی پس از بررسی مناطق مورد هدف، گفت: برای رفع مشکلات نیازمند اولویت بندی هستیم که خواستار توجه استاندار به این مهم هستیم.
فتاح افزود: بنیاد مستضعفان برای اجرای طرح بزرگ اقتصادی در استان پای کار است که بایستی مسئولان استانی طرح های کلان تعریف کنند تا سرمایه گذاری انجام شود.
وی با اشاره به اجرای طرح های اشتغال زایی، ادامه داد: گاوداری ۲۴۰۰ راسی در یاسوج با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان انجام شده و ایجاد یک گاوداری جدید در منطقه دیشموک و یا چاروسا و یا دیگر مناطق کهگیلویه و بویراحمد با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان، نیازمند زمین و آب است تا سرمایه گذاری انجام شود.
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به افتتاح بنیادعلوی در یکسال گذشته در دیشموک، گفت: در این یکسال کارهای خوبی اجرا شده است که بایستی به طرح های دیشموک سرعت و وسعت داده شود.
وی افزود: در سال گذشته ۳۱ میلیارد تومان اعتبار در دیشموک توسط بنیادعلوی هزینه شده است.
فتاح ادامه داد: در بخش دیشموک ۸۰ میلیارد تومان طرح تعریف شده که ۵۰ میلیارد تومان آن طی این سفر توسط بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اختصاص می یابد.
رئیس بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به سهمیه ۲ هزار واحد مسکن در استان، گفت: این مسکن ها برای مددجویان تحت پوشش و افراد فاقد مسکن است که اگر سهم دیشموک کم است به غیر از این ۲هزار واحد، برای بخش دیشموک سهمیه اختصاصی ارائه می شود، البته این مهم نیازمند همکاری مسئولان استانی است.
وی افزود: برای استان مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان وام اشتغالزایی قرضالحسنه اختصاص یافته که شعبه بانک سینا در صورت اختصاص زمین در دیشموک ساخته می شود.
فتاح ادامه داد: برای اشتغالزایی در دیشموک خارج از سهمیه استانی وام اشتغالزایی تدارک دیده می شود.
رئیس بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به کمک به شهرداری دیشموک گفت: برای مبلمان شهری دیشموک نیز اعتباری داده می شود.
وی با اشاره به ساخت کلاس درس در دیشموک، افزود: طبق اولویت بندی با همکاری استاندار کهگیلویه وبویراحمد این مهم در شهر دیشموک و روستاهای بزرگ انجام می شود.
فتاح با اشاره به قول احداث یک مرکز درمانی بهداشتی در دیشموک ادامه داد: در صورت تجهیز و همکاری علوم پزشکی استان، ساختمان مرکز بهداشت و درمان در دیشموک ساخته می شود.
رئیس بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی گفت: ساخت هفت خانه عالم در بخش دیشموک را بنیادمستضعفان بر عهده می گیرد تا در کنار ساخت سه خانه عالم فعلی، ۷ خانه عالم جدید نیز ساخته شود.
وی با اشاره به ساخت ساختمان اورژانس اجتماعی افزود: در این زمینه هم کمک های لازم برای توسعه دیشموک و ساخت این مرکز داده می شود.
ابعاد محرومیت در دیشموک عمیق تر از همه نقاط استان است
حجتالاسلام سید محمد موحد، نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به استقرار بنیادعلوی در دیشموک، با بیان اینکه ابعاد محرومیت در این منطقه عمیق تر از همه نقاط استان است گفت: جاده قلعه رئیسی و دیشموک نیازمند ترمیم و روکش آسفالت و بیشتر جاده های این مناطق خاکی است.
وی، عمده مشکلات دیشموک را ناپایداری آب عنوان کرد و افزود: در صورت فعال شدن طرح آبرسانی از گندمکار مشکل به صورت کلی رفع می شود.
دیشموک را به قطب گیاهان دارویی کشور تبدیل کنید
حجتالاسلام راوند امام جمعه دیشموک هم گفت: راه ارتباطی بیش از ۱۵ روستای بخش دیشموک به مدت ۷ ماه از سال قطع و همین امر سبب ترک تحصیل دانش آموزان شده است.
وی با ابراز گلایه از نبود نظارت بر پرداخت تسهیلات اشتغالزایی، افزود: وام ها سبب اشتغالزایی پایدار نشده و نیاز است طرح های بزرگ همچون گاوداری توسط بنیاد مستضعفان در دیشموک افتتاح شود.
امام جمعه دیشموک با اشاره به عدم همراهی مسئولان بنیاد مسکن و منابع طبیعی در خصوص ایجاد مسکن روستایی، گفت: برای ساخت مسکن روستایی با وجود اختصاص اعتبار برای ساخت ۴۰۰ واحد مسکونی از سوی بنیاد علوی، اما همکاری لازم وجود ندارد.
وی با اشاره به غیرفعال بودن طرح های عمرانی و خدماتی آجم و درغک، افزود: ساخت پل ارتباطی روستای آجم و سالن ورزشی روستای درغک بیش از چند سال نیمه کاره رها شده است.
راوند با اشاره به ضرورت آموزش در حیطه گیاهان دارویی ادامه داد: در صورت آموزش به مردم می توان منطقه بکر دیشموک را به قطب گیاهان دارویی در کشور تبدیل کرد.
برای توسعه چاروسا و دیشموک به اعتباری بالغ بر هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است
استاندار کهگیلویه وبویراحمد هم در این نشست با اشاره به تعریف طرح هایی برای بخش های دیشموک و چاروسا در سفر ریاست جمهوری به استان، گفت: تحول بزرگی در این مناطق در حوزه راه، آب و اشتغال ایجاد می شود.
احمدزاده افزود: برای توسعه مناطق چاروسا و دیشموک به اعتباری بالغ بر هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان نیازمندیم.
وی ادامه داد: برای توسعه و طرح مطالعاتی گیاهان دارویی به ۲۰ میلیارد تومان نیاز است.
فرماندار کهگیلویه هم با اشاره به پیشرفت کاری مطلوب طرح پاتاوه دهدشت در یکسال گذشته، گفت: خوشبختانه این طرح در مراحل پایانی و پیشرفت بیش از ۴۰ درصدی و اختصاص اعتبار آن در این دولت بوده است.
شهردار دیشموک هم در این نشست گفت: شهرداری دیشموک نیازمند کارخانه سنگ شکن و آسفالت برای توسعه شهر است.
پیروزی افزود: پارک های نیمه تمامی در شهر دیشموک نیازمند تخصیص اعتبار هستند که از ریاست بنیاد مستضعفان خواستار توجه به این مسئله هستیم.
جهانگیر اژدر، رئیس اداره آموزش وپرورش دیشموک هم با اشاره به پایین بودن سرانه فضای آموزشی گفت: به ۹۰ کلاس درس و چند دستگاه اتوبوس در دیشموک برای توسعه علم و دانش نیازمندیم.
انتهای پیام